• Δευτ. - Παρ.: 8.30-20.30, Σάββατο 09.00-15.00, Κυριακή 10.00-14.00
  • Αγ. Αποστόλων 39, Ηγουμενίτσα
  • +30 26650-27666

 10%

off

Για online κρατήσεις

Παραλαβή

Τόπος παραλαβής του αυτοκινήτου*

Ημερομηνία/Ώρα Παραλαβής

Παράδοση

Τόπος παράδοσης του αυτοκινήτου*

Ημερομηνία/Ώρα Παράδοσης

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Εξαιρετικές Yπηρεσίες Eνοικίασης Aυτοκινήτων

Η εταιρεία μας ενοικίασης αυτοκινήτων κκαλύπτει το μεγαλύτερο εύρος απαιτήσεων των πελατών, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες.

Μεταφορές από και προς Αεροδρόμια και Λιμάνια.

Τα πλησιέστερα αεροδρόμια που εξυπηρετούν την Ηγουμενίτσα είναι του Ακτίου (PVK), των Ιωαννίνων (IOA) και της Κέρκυρας (CFU).

Μεταφορές Μικρών και Μεγάλων Ομάδων

Η εταιρεία μας παρέχει όλα τα είδη μεταφοράς ατόμων, από 1 άτομο έως μεγάλες ομάδες ανθρώπων.

Ημερήσιες και Πολυήμερες Εκδρομές

Ημερήσιες και Πολυήμερες Εκδρομές σε όλα τα μερη που έχουν ενδιαφέρων. Σύβοτα, Πάργα, Ποταμός Αχέρων, Νεκρομαντείο, Δωδώνη, Ιωάννινα, Μέτσοβο, Λευκάδα, Μετέωρα, Αγ. Σαράντα Αλβανία κ.α.

Παροχή VIP Μεταφοράς

Παροχή VIP μεταφοράς και συνοδεία 1-4 ατόμων με ιδιωτικό αυτοκίνητο. Οι έμπειροι επαγγελματίες οδηγοι μας εγγυώνται την ασφάλή μεταφορά σας.

Υπηρεσίες Ενοικίασης

Κρατήσεις, για ομάδες, για ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ενοικιάσεις σκαφών, κρατήσεις ξενοδοχείων, επαγγελματίες οδηγούς, ξεναγούς και συνοδεία, υπηρεσίες μακροχρόνιας μίσθωσης.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
Τι Γνωρίζετε για Μας

Το τουριστικό γραφείο – NIKOLAOU TOURS βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα, μια σημαντική πόλη της Ηπείρου, με ένα σύγχρονο φυσικό λιμάνι, κόμβο στη Μεσόγειο και την Ευρώπη, που συνδέει τις χώρες της Αδριατικής και τα Νήσιά του Ιονίου.

Η εταιρεία εργάζεται με συνέπεια για πάνω από 30 χρόνια στον τομέα του τουρισμού και των μεταφορών έχοντας αναπτύξει ένα σταθερό δίκτυο συνεργατών που δημιουργήθηκε με απόλυτη εμπιστοσύνη στο τουριστικό κοινό της Δυτικής Ελλάδας και των Νησιών του Ιονίου.

Η εταιρεία Νικολάου Tours βρίσκεται σε σύγχρονες και ιδιόκτητες κτηριακές εγκαταστάσεις, σε ένα κομβικό σημείο της πόλης, δίπλα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επίσης, η εταιρεία διαθέτει τουριστικά λεωφορεία και οχήματα με επαγγελματίες οδηγούς.

Με γνώμονα το παρελθόν και την πλήρη κατανόηση του παρόντος, προσφέρουμε υπηρεσίες και λύσεις για τον τουρισμό και τις μεταφορές.

ΕΧΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ...
Feedback
+30 26650-27666
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!
espa-logo