Καθώς η επίδραση της πανδημίας κορωνοϊού (COVID-19) συνεχίζει να εξελίσσεται παγκοσμίως, η Nikolaou Rent a Car δεσμεύεται πως θα συνεχίσει απρόσκοπτα να σας προσφέρει την εξαιρετική εμπειρία και υπηρεσία της, με γνώμονα πάντα την υγεία των εργαζομένων και των πελατών μας.

Δρώντας υπεύθυνα, η Εταιρεία βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τις αρμόδιες Αρχές αναφορικά με θέματα που αφορούν τον κορωνοϊό, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για την προστασία των πελατών, των εργαζομένων και των προμηθευτών μας, καθώς και τη διακοπή της αλυσίδας μετάδοσης του ιού.

Συγκεκριμένα,

  •  H Εταιρεία προβαίνει σε εντατικοποίηση των σχολαστικών καθαρισμών των αυτοκινήτων μετά την ενοικίαση τους. 
  • Η Εταιρεία, βάσει των κατευθύνσεων που έλαβε από τις αρμόδιες Αρχές (ΕΟΔΥ), έχει προχωρήσει στην έκδοση σχετικών οδηγιών πρόληψης και προστασίας έναντι του κορωνοϊού προς όλους τους εργαζομένους που εμπλέκονται στη διαδικασία παραλαβής και παράδοσης των αυτοκινήτων.
  • Tα καταστήματα είναι εξοπλισμένα με αντιβακτηριακό υλικό, το οποίο είναι διαθέσιμο για όλους τους πελάτες.
  • Για την περίπτωση που κάποιος υπάλληλος ή πελάτης διαγνωστεί με κορωνοϊό, έχει θεσπιστεί διαδικασία άμεσης απολύμανσης αυτοκινήτου καθώς και ιατρικός έλεγχος όλων των εργαζομένων που έχουν συμμετάσχει στη διαδικασία ενοικίασης.
  • Επιπρόσθετα έχει δημιουργηθεί ξεχωριστό Σχέδιο Διαχείρισης Κρίσεων σε περίπτωση εμφάνισης περιστατικού κορωνοϊού στα γραφεία της Εταιρείας.

Σημειώνεται ότι όλες οι πληροφορίες σχετικά με ενδεχόμενα περιστατικά κορωνοϊού αντιμετωπίζονται αποκλειστικά από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Σχετικά με την ενοικίαση μου

Τι να κάνω με την κράτηση μου, εάν το ταξίδι μου επηρεάζεται εξαιτίας των ταξιδιωτικών περιορισμών που έχουν επιβληθεί από την Ελληνική Κυβέρνηση;

Αναγνωρίζοντας ότι οι πελάτες μας χρειάζονται ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία μέσα στο συνεχές μεταβαλλόμενο περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί τους τελευταίους μήνες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού έχουμε προβεί σε αλλαγές με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση σας:

Σε περίπτωση που είμαι υποχρεωμένος να μπω ή είμαι ήδη σε αυτοαπομόνωση κατόπιν των σχετικών εντολών των αρμόδιων αρχών σχετικά με την προφύλαξη μετάδοσης του κορωνοϊού (COVID -19) και δεν μπορώ να επιστρέψω το ενοικιαζόμενο όχημα, τι πρέπει να κάνω; 

Στην προκειμένη περίπτωση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας αποφεύγοντας παράλληλα την επαφή με το όχημα καθώς και τα κλειδιά του.

Εάν έχω ενοικιαζόμενο όχημα και βρεθώ θετικός στον κορωνοϊό (COVID -19), τι πρέπει να κάνω;

Στην περίπτωση που βρεθείτε θετικός στον κορωνοϊό (COVID -19) παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα καλώντας το γραφείο μας.

Σχετικά με την υγιεινή των οχημάτων μας

Έχετε αλλάξει κάτι στο τρόπο ή τις διαδικασίες που καθαρίζετε τα αυτοκίνητα σας;

Μετά από κάθε ενοικίαση, το όχημα καθαρίζεται ενδελεχώς, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, βάσει των διαδικασιών της Εταιρείας. Για την πρόληψη και την προστασία από τον κορωνοϊό η Εταιρεία έχει εκδώσει οδηγίες, μετά από επικοινωνία με τις αρμόδιες Αρχές, σε όλους τους εργαζομένους που εμπλέκονται στην διαδικασία παράδοσης και παραλαβής των οχημάτων.

Πώς καθαρίζονται τα αυτοκίνητα αν ένας ενοικιαστής είναι επιβεβαιωμένος ή ύποπτος ότι έχει το COVID-19;

Στην περίπτωση που υπάρχει τόσο υποψία ή επιβεβαιωθεί ότι κάποιος πελάτης είναι θετικός στον κορωνοϊό (COVID-19), η Εταιρεία έχει θεσπίσει νέα, αυστηρότερα πρωτόκολλα καθαρισμού που περιλαμβάνουν τόσο την αφαίρεση του οχήματος από την κυκλοφορία όσο και την απολύμανση μέσω ειδικευμένου συνεργάτη.